Garlicky Grillowany kurczak, Portobello i sałatka Radicchio

Garlicky Grillowany kurczak, Portobello i sałatka Radicchio to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Przepis ten służy 6. Jedna porcja zawiera 849 kalorii, 59G białka, oraz 64G tłuszczu. Na 4,39 zł za porcję, ten przepis okładki 35% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwarty Lipca. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz kurczaka, radicchio, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na całkiem dobry wynik spoonacular 70%. Podobne przepisy obejmują Przepis na sałatkę z grilla Portobello i Radicchio, Szkliwione kury Cornish z Garlicky Radicchio, oraz GRILLOWANA SAŁATKA ZE STEKIEM PORTOBELLO Z AWOKADO, LIMONKĄ I GRILLOWANĄ KUKURYDZĄ.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Czosnek przełożyć na deskę do krojenia i posypać około 1/2 łyżeczki soli. Używając boku dużego noża, powoli rozgnieść czosnek w pastę.
Włóż pastę czosnkową do małej miski i wymieszaj z 1/2 szklanki oliwy z oliwek, pietruszką i liśćmi tymianku.
Polać kurczaka połową mieszanki i doprawić solą i pieprzem. Odstaw kurczaka do marynowania, a pozostałe składniki przygotuj do grillowania.
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Połowę pozostałej marynaty skropić grzybami, a połowę na pokrojoną stronę radicchios. Doprawić solą i pieprzem i umieścić je na grillu na pośrednim ogniu. Grillować, aż grzyby i radicchio będą miękkie, około 10 do 15 minut; odstawić do ostygnięcia podczas gotowania kurczaka
Umieścić kurczaka na grillu i gotować przez około 15 do 20 minut na stronie, lub aż do gotowane przez i soki uruchomić jasne. Odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć.
Do podania pokroić kurczaka na kawałki, grzyby pokroić na ćwiartki, a radicchio pokroić w kliny. Delikatnie wrzuć wszystko razem ze świeżą rukolą i dodatkową mżawką oliwy z oliwek.