Garlic-Crusted pieczeń stelaż z jagnięciny

Garlic-Crusted pieczeń stelaż z jagnięciny
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać czosnek Crusted pieczeń Rack z jagnięciny spróbować. Jedna porcja zawiera 547 kalorii, 19g białka, oraz 51 g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $3.73 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, oliwę z oliwek, jagnięcinę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Garlic-Crusted pieczeń stelaż z jagnięciny, Czosnek-rozmaryn-chrupiący stelaż jagnięcy, oraz Suszone na słońcu pomidory i czosnek-Crusted Rack of Lamb dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W mini robocie kuchennym połącz czosnek, rozmaryn i oliwę z oliwek i przetwarzaj, aż czosnek zostanie drobno posiekany. Jagnięcinę doprawić solą i pieprzem, a całość natrzeć olejem czosnkowo-rozmarynowym. Ustaw stojaki tłuszczu stronie się na dużym blasze do pieczenia obręczy i odstawić na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
2
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Jagnięcinę pieczemy w górnej trzeciej części piekarnika przez 15 minut. Obróć stojaki i piecz przez 10 minut dłużej, aby uzyskać średnio rzadkie mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Przenieś Stojaki na deskę do rzeźbienia, ustaw je w pozycji pionowej i pozostaw na 10 minut.
5
Wyrzeźbić stojaki między żebrami i przenieść na talerze.
6
Serwuj od razu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia8
Magazyn