Garlic-Crusted pieczeń stelaż z jagnięciny

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać czosnek Crusted pieczeń Rack z jagnięciny spróbować. Jedna porcja zawiera 547 kalorii, 19g białka, oraz 51 g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $3.73 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, oliwę z oliwek, jagnięcinę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Garlic-Crusted pieczeń stelaż z jagnięciny, Czosnek-rozmaryn-chrupiący stelaż jagnięcy, oraz Suszone na słońcu pomidory i czosnek-Crusted Rack of Lamb dla podobnych receptur.
Instrukcje
W mini robocie kuchennym połącz czosnek, rozmaryn i oliwę z oliwek i przetwarzaj, aż czosnek zostanie drobno posiekany. Jagnięcinę doprawić solą i pieprzem, a całość natrzeć olejem czosnkowo-rozmarynowym. Ustaw stojaki tłuszczu stronie się na dużym blasze do pieczenia obręczy i odstawić na 1 godzinę.
Jagnięcinę pieczemy w górnej trzeciej części piekarnika przez 15 minut. Obróć stojaki i piecz przez 10 minut dłużej, aby uzyskać średnio rzadkie mięso.
Przenieś Stojaki na deskę do rzeźbienia, ustaw je w pozycji pionowej i pozostaw na 10 minut.
Wyrzeźbić stojaki między żebrami i przenieść na talerze.