Garden Club Cake
Garden Club Cake może być tylko deser, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 212 kalorii. Ten przepis służy 15 i kosztuje 44 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka z bitą polewą, olej roślinny, błyskawiczny pudding pistacjowy mix i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Garden-Style Club Sandwich, Malinowy Sernik Sernik tort dla Clandestine Cake Club, oraz BLT Club Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 F (165 stopni C) i nasmaruj 9 x 13 calowe szklane naczynie do pieczenia lub patelnię.
W dużej misce, połączyć mix ciasto i pudding mix.
Dodaj olej, jajka i sodę o Smaku limonkowym. Dobrze zmiksować, a następnie wymieszać z orzechami.
Wlać do natłuszczonej patelni.
Piec w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C) przez 35 do 45 minut lub do pick zębów włożonych do środka ciasta wychodzi czysty. Pozostawić ciasto do całkowitego ostygnięcia, a następnie zamrozić Zielonym lukrem na kciuk.
Green Thumb lukier: Beat pudding mix i zimnego mleka przez 2 minuty. Wymieszać z ubitą polewą aż do wymieszania.
Rozłożone na ciasto i przechowywać w lodówce, aż podane. Smak ciasta poprawił się po schłodzeniu na kilka godzin przed podaniem. Najlepiej w lodówce na noc!