Ganache Z Kwaśną Śmietaną
Ganache z kwaśnej śmietany wymaga z grubsza 20 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 20 i kosztuje 25 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 10g tłuszczu i w sumie 139 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowy i pierwotny dieta. 28 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Kilka osób naprawdę polubiło ten hor d ' oeuvre. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką półsłodkie kawałki czekolady, śmietanę, ekstrakt z wanillanu i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Ciasteczka Z Kwaśną Śmietaną-Czekoladowe Nadzienie Ganache, Babeczki Waniliowe + Kwaśna Śmietana Czekoladowy Lukier Ganache, oraz Ciasto Marmurowe Z Orzechów Laskowych Mocha Z Ganache Z Kwaśną Śmietaną Mocha dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Umieść kawałki czekolady w szklanej lub metalowej misce i ustaw na patelni z ledwo gotującą się wodą. Mieszaj od czasu do czasu, aż się rozpuści i będzie gładka.
Zdejmij z ognia i przełóż czekoladę do średniej miski.
Dodaj śmietanę i wanilię; ubij miksturą elektryczną, aż będzie gładka i kremowa. Jeśli pozwolisz mu zbyt mocno ostygnąć, ustawi się, więc zamroź ciasto, gdy jest jeszcze płynne, lub podgrzej przed użyciem.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Ruinart Brut rosé (pół butelki). Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 56 dolarów za butelkę.
![Ruinart Brut Rose (półbut)]()
Ruinart Brut Rose (półbut)
* Nastąpiła zmiana opakowania tego wina. Przedstawiona etykieta może nie być otrzymaną etykietą.* Wino ma jaskrawo Pomarańczowo-żółty kolor płatków róży z bardzo delikatnym, obfitym i trwałym musem. Nos charakteryzuje się małymi czerwonymi jagodami, głównie porzeczkami. Na podniebieniu wino jest energiczne i dobrze wyważone. Dobre, świeże, owocowe wino z dobrze zintegrowanymi taninami i nutą przyprawy na długim finiszu.Ruinart Rosé jest produkowany z mieszanki 55% Pinot Noir i 45% Chardonnay z najlepszych ostatnich roczników. Wszystkie owoce pochodzą z winnic premiers crus. Do winogron z winnic estate w Sillery i Brimont (ojczyzna rodowa rodziny Ruinart) dołączają starannie wyselekcjonowane winogrona z innych winnic Premier crus Na Côte de Blancs i Montagne de Reims. Winogrona do Ruinart są wybierane kosz po koszu u źródła i używane są tylko najlepsze premierzy crus.