Gallo Pinto (fasola i ryż) jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 223 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka mielonego kminku, wody, kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Gallo Pinto (kostarykański ryż i fasola), Fasola Pinto i ryż, oraz Pikantny kurczak z fasolą Pinto i ryżem.
Instrukcje
1
Pierwsze 3 składniki połączyć w średnim rondlu i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z ryżem. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta. Odrzuć liście laurowe. Odstawić ryż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj cebulę i dalej 6 składników (cebula przez czosnek); smażyć 5 minut lub do miękkości.