Galette des Rois

Galette des Rois
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Galette des Rois spróbować. Ten przepis służy 16 i kosztuje 45 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 223 kalorie, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu. 238 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz vanillan ekstrakt, fasola, jajko, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 23%. Podobne przepisy to Galette des rois, Vegan Galette des Rois, oraz Domowe Galette des Rois.

Instrukcje

1
Umieść pastę migdałową w robocie kuchennym lub blenderze z około połową cukru i przetwarzaj, aż dobrze się wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodać masło i pozostały cukier i proces do gładkiej, a następnie zmiksować w 1 jajko, ekstrakt waniliowy, ekstrakt migdałowy, mąkę i sól. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Blachę do pieczenia lub linię posmarować papierem do pieczenia i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
4
Rozwałkuj jeden arkusz ciasta francuskiego na 11-calowy kwadrat. Przechowywać ciasto chłodne, nie zagniatać ani nie rozciągać. Użyj dużego talerza ciasta, patelni do ciasta lub patelni, aby narysować 11-calowy okrąg na cieście za pomocą końcówki małego noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
5
Ułóż krąg ciasta na przygotowanej blasze do pieczenia. Powtórz z drugim arkuszem ciasta. Przechowywać w lodówce obu arkuszy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
6
Usypać nadzienie migdałowe na środku ciasta, które znajduje się na blasze do pieczenia. Pozostawić około 1 1/2 cala marginesu na krawędziach. Naciśnij fasolę lub feve w dół do nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
7
Umieść drugi arkusz ciasta na wierzchu i naciśnij krawędzie, aby uszczelnić. Pozostałe jajko ubić widelcem i lekko posmarować wierzchem galetki. Użyj noża, aby uzyskać krzyżujący się wzór w myciu jaj, a następnie nakłuj kilka małych szczelin na górze, aby upuścić parę podczas pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
8
Piec 15 minut w nagrzanym piekarniku. Nie otwieraj piekarnika, dopóki czas się nie skończy, ponieważ ciasto nie będzie w pełni nadmuchać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
9
Wyjąć z piekarnika i odkurzyć cukrem cukierniczym. Powrót do piekarnika i gotować przez dodatkowe 12 do 15 minut, lub do góry jest głęboki złoty brąz.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
10
Przenieś do stojaka z drutu w celu ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
11
Połóż delikatnie złotą papierową koronę na wierzchu ciasta. Zostanie to wykorzystane do ukoronowania osoby, która znajdzie fasolę lub feve.
12
Podawać na ciepło lub na zimno. Pamiętaj, aby powiedzieć wszystkim o fasoli lub feve.
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn