Galette des Rois

Galette des Rois
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Galette des Rois spróbować. Ten przepis służy 16 i kosztuje 45 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 223 kalorie, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu. 238 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz vanillan ekstrakt, fasola, jajko, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 23%. Podobne przepisy to Galette des rois, Vegan Galette des Rois, oraz Domowe Galette des Rois.

Instrukcje

1
Umieść pastę migdałową w robocie kuchennym lub blenderze z około połową cukru i przetwarzaj, aż dobrze się wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodać masło i pozostały cukier i proces do gładkiej, a następnie zmiksować w 1 jajko, ekstrakt waniliowy, ekstrakt migdałowy, mąkę i sól. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
3
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Blachę do pieczenia lub linię posmarować papierem do pieczenia i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Rozwałkuj jeden arkusz ciasta francuskiego na 11-calowy kwadrat. Przechowywać ciasto chłodne, nie zagniatać ani nie rozciągać. Użyj dużego talerza ciasta, patelni do ciasta lub patelni, aby narysować 11-calowy okrąg na cieście za pomocą końcówki małego noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
5
Ułóż krąg ciasta na przygotowanej blasze do pieczenia. Powtórz z drugim arkuszem ciasta. Przechowywać w lodówce obu arkuszy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Usypać nadzienie migdałowe na środku ciasta, które znajduje się na blasze do pieczenia. Pozostawić około 1 1/2 cala marginesu na krawędziach. Naciśnij fasolę lub feve w dół do nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
7
Umieść drugi arkusz ciasta na wierzchu i naciśnij krawędzie, aby uszczelnić. Pozostałe jajko ubić widelcem i lekko posmarować wierzchem galetki. Użyj noża, aby uzyskać krzyżujący się wzór w myciu jaj, a następnie nakłuj kilka małych szczelin na górze, aby upuścić parę podczas pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
8
Piec 15 minut w nagrzanym piekarniku. Nie otwieraj piekarnika, dopóki czas się nie skończy, ponieważ ciasto nie będzie w pełni nadmuchać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Wyjąć z piekarnika i odkurzyć cukrem cukierniczym. Powrót do piekarnika i gotować przez dodatkowe 12 do 15 minut, lub do góry jest głęboki złoty brąz.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Przenieś do stojaka z drutu w celu ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
11
Połóż delikatnie złotą papierową koronę na wierzchu ciasta. Zostanie to wykorzystane do ukoronowania osoby, która znajdzie fasolę lub feve.
12
Podawać na ciepło lub na zimno. Pamiętaj, aby powiedzieć wszystkim o fasoli lub feve.
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn