Galaretka z kwiatu czarnego bzu z melonem miodowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj galaretki z kwiatu czarnego bzu z melonem Spadziowym. Na 3,54 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 359 kalorii, 3G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz Syrop z kwiatu czarnego bzu, żelatynę, melon miodowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 13%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Granita MIODOWA Bzu Czarnego, Sorbet miodowy, ogórkowy i z kwiatu czarnego bzu, oraz Galaretka z kwiatu czarnego bzu i maliny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dusić wino, cukier i skórkę w rondlu 2-do 3-quart, mieszając od czasu do czasu, 4 minuty.
W międzyczasie umieść 1 szklankę wody w małej misce i posyp żelatyną.
Odstawić żelatynę na 1 minutę, aby zmiękła.
Wyrzucić skórkę z mieszaniny wina, następnie dodać mieszaninę żelatyny i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż żelatyna się rozpuści.
Wyjąć z ognia i wymieszać Syrop z kwiatów bzu i pozostałą szklankę wody.
Wlać do szklanego naczynia do pieczenia o wymiarach 13 na 9 cali i schłodzić, przykryte, aż do miękkiego ustawienia, co najmniej 8 godzin.
Zgarnij kulki melona nożem i podziel między szklanki.
Galaretkę pokroić w kwadraty i podawać na melonie.
* Galaretkę można schłodzić do 5 dni.