Galaktoboureko: Placek Mleczny

Galaktoboureko: Placek Mleczny
Galaktoboureko: ciasto mleczne wymaga ok. 1 godzina i 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 18 i kosztuje 68 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 388 kalorii, 5G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką komercyjne ciasto, cukier, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mało kto lubi ten deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Galaktoboureko, Galaktoboureko, oraz Tradycyjne Galaktoboureko.

Instrukcje

1
W ciężkim garnku doprowadzić mleko do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Posypać kaszą manną, stale ubijając na bardzo małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Dodać cukier, następnie gotować na wolnym ogniu przez 5 do 6 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
4
Zdjąć z ognia i dodać masło i jajka, 1 na 1, mieszając. Zmiksuj wanilią. Mieszanka będzie gęsta, ale wylewana, jak sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
6
Posmaruj głęboką 10-calową patelnię do pieczenia. W dolnej części patelni warstwa 8 arkuszy filo, pozostawiając krawędzie zwisające po bokach patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
7
Obficie posmaruj każdy arkusz klarowanym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Cukru Demerara3 łyżki Cukru Demerara
8
Wlać mieszaninę mleka na warstwach filo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
9
Wytnij pozostałe arkusze phyllo o wielkości patelni i umyj każdy arkusz klarowanym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Cukru Demerara3 łyżki Cukru Demerara
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
10
Na wierzchu nadzienia umieść maślane arkusze, a następnie umyj wiszące dolne arkusze klarowanym masłem i zwiń je do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Cukru Demerara3 łyżki Cukru Demerara
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
11
Za pomocą bardzo ostrego noża zdobądź wierzchołek po przekątnej w 2 kierunkach, aby na powierzchni powstały szczeliny w kształcie rombu. (Ułatwia to późniejsze cięcie, a także pozwala syropowi przeniknąć do ciasta.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
12
Posypać niewielką ilością wody i piec około 1 godziny, lub do góry jest jasnobrązowy i nadzienie jest ustawione.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
13
W chwili, gdy zaczniesz piec ciasto, zacznij robić syrop. Gotuj wodę z cukrem i 1/2 cytryny przez około 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
14
Usunąć połowę cytryny i wycisnąć sok do syropu. Wyrzucić cytrynę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
15
Wlej syrop na ciasto, gdy tylko wyjmiesz go z piekarnika. Bądź ostrożny, syrop energicznie bąbelkuje i może cię spalić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
16
Ostudzić, i służyć, kawałki cięcia wzdłuż szczelin, które zostały wykonane przed pieczeniem ciasta.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia1
Magazyn