G-Ma ' s Rice
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Ryż G-ma może być znakomity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 208 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 68 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka pieprzu, sos pomidorowy, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to resztki ryżu Kheer, jak zrobić ryż Kheer z gotowanego ryżu, Brązowy ryż Szafran Risotto (i dlaczego brązowy ryż jest lepszy niż biały ryż), oraz Tajska miska z kurczakiem z kurczaka z ryżem kokosowym z trawy cytrynowej.
Instrukcje
W średnim rondlu rozgrzać olej roślinny na średnim ogniu. Brązowy ryż w oleju, aż nie jest złoty tekstury, często mieszając. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i wymieszać w sosie pomidorowym, czosnku, soli, pieprzu i kminku. Wymieszać z wodą. Przykryć i gotować przez około 20 minut.