Fusilli ze szpinakiem, ricottą i złotymi rodzynkami

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Fusilli ze szpinakiem, ricottą i złotymi rodzynkami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 480 kalorii. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz złote rodzynki, koszerną sól i pieprz, liście bazylii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Cytrynowe Fusilli z ciecierzycą, rodzynkami i szpinakiem, Smażony Szpinak Z Orzeszkami Piniowymi I Złotymi Rodzynkami, oraz Placki z prosa z fetą, szpinakiem i złotymi rodzynkami.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Odcedzić i wrócić do garnka.
Dodać oliwę z oliwek, ocet, i szpinak i wrzucić do więdną. Wymieszać szalotki, rodzynki, ricotta, 1/2 łyżeczki soli, 1/2 łyżeczki pieprzu i bazylii. Podzielić na poszczególne miski i top z parmezanem i orzeszkami pinii, jeśli jest używany.