Fusilli z pikantnym Pesto
Fusilli z pikantnym Pesto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 645 kalorii, 27g białka, oraz 33g tłuszczu. Jeśli masz makaron fusilli, oliwę z oliwek, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 54 minuty. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 14 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 87%. Spróbuj Pesto Szpinakowe Fusilli, Fusilli Z Pesto Szpinakowo-Orzechowym, oraz Fusilli ze szparagami-miętowe Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dla pesto: w robocie kuchennym, połączyć orzechy włoskie, czosnek, jalapeno, ser, sól i pieprz. Proces, aż mieszanina będzie gładka.
Dodać szpinak i rukolę i proces do mieszania. Po uruchomieniu maszyny stopniowo dodawaj oliwę z oliwek.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać makaron i gotować do miękkości, ale nadal twarde do ukąszenia, mieszając od czasu do czasu, o 8 do 10 protokół.
Odcedzić i rezerwy około 1 szklanka wody makaronu.
Umieść ugotowany makaron i pesto w dużej misce. Dobrze wymieszać i rozrzedzić sos z odrobiną wody z makaronu, w razie potrzeby.
Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Udekorować wiórkami z sera Asiago i podawać.
* Cook ' s Note: dla łagodniejszego pesto, usunąć nasiona z papryki jalapeno.