Fun Fruit Sushi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Fun Fruit Sushi. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 48 kalorii. Ten przepis służy 20. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 83 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz mieszankę owoców, chipsy czekoladowe i Kokosowe, mini-pianki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 9%. Podobne przepisy to Masło orzechowe i owoce " sushi, Zimne Sushi Owocowe Z Sosem Miodowym, oraz Chirashi Sushi Cake I Temari Sushi.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: Nigiri sushi mold lub plastikowa taca na kostki lodu
Aby słodki lepki ryż" sushi": w średnim rondlu na średnim ogniu roztopić masło i pianki, aż będą całkowicie miękkie.
Wyjąć z ognia i wymieszać ugotowany ryż, aż do dobrze wymieszanego. Spryskaj lekko formę nigiri lub tacę na kostki lodu sprayem zapobiegającym przywieraniu. Weź plasterki mieszanek owoców i umieść na dnie formy lub tacy na kostki lodu. Łyżkę ryżu i delikatnie wcisnąć do owocu. Odkręć "sushi" i w razie potrzeby udekoruj mini chipsami czekoladowymi i prażonym kokosem.