Fulton Fish Market Cioppino z grzankami na zakwasie

Fulton Fish Market Cioppino z grzankami na zakwasie
Fulton Fish Market Cioppino z grzankami na zakwasie wymaga mniej więcej 29 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 508 kalorii, 27g białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Na 3,62 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 61 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka wina, masło, krewetki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 82%. Podobne przepisy to Zupa Rybna + Grzanki Na Zakwasie Old Bay, Grzanki Czosnkowe Na Zakwasie, oraz Grzanki Na Zakwasie Czosnkowym.

Instrukcje

1
W dużym holenderskim piecu na średnim ogniu podgrzać 2 łyżki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Dodać cebulę i gotować do miękkości, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać płatki czosnku i czerwonej papryki i gotować, aż pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
4
Dodać wino i gotować, aż zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Dodać wywar rybny, odsączone pomidory, tymianek i tymianek, doprawić solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż lekko zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu przez około 10 minut
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Stado RybStado Ryb
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
6
Podczas gotowania bulionu podgrzej 2 łyżki oleju na dużym ogniu w oddzielnej dużej patelni saute. Przyprawić bas z obu stron solą i pieprzem i gotować do złotego koloru z obu stron, około 2 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
BassBass
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Wyjąć na talerz.
8
Do tej samej patelni, dodać kolejne 2 łyżki oleju, sezon krewetki i saute aż lekko złoty kolor, o 1 minuta na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Usuń do płyty z basem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BassBass
10
Dodaj małże, małże, bas i krewetki do zmniejszonej bulionu i gotować, aż małże i małże otworzyć, odrzucając żadnych, które nie otwierają, o 3 protokół. Natkę pietruszki i estragon wymieszać, doprawić miodem, solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
BassBass
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
11
Dodaj ostry sos, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
12
Rozgrzej patelnię grillową na średnie ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
13
W małej misce wymieszać masło i pastę z sardeli. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta AnchoisPasta Anchois
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
14
Chleb posmarować olejem z 1 strony i doprawić solą i pieprzem. Grill, strona oleju w dół na rozgrzanej patelni grillowej, aż lekko zbrązowieje, obrócić i kontynuować grillowanie, aż lekko zbrązowieje z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
15
Wyjmij chleb na talerz i rozłóż część mieszanki maślano-anchois na przyprawionej stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
16
Każdy kawałek pokroić na pół, w poprzek.
17
Umieścić 1/2 kromki chleba w każdej misce, Chochla część mieszaniny na górze i na górze z pozostałą 1/2 kromki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
18
W razie potrzeby udekorować natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 46 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.
TrudnośćTwardy
Gotowe W29 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Magazyn