Fudgy White Chocolate Pudding Pie

Fudgy White Chocolate Pudding Pie
Przepis Fudgy White Chocolate Pudding Pie może zaspokoić Twoje europejskie pragnienie w około 20 minut. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 10g tłuszczu i w sumie 233 kalorii. Za 74 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka mleka beztłuszczowego na zimno, Skórki krakersa Grahama, półsłodkiej czekolady i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co jest raczej złe. Podobne przepisy obejmują Ciasto Budyniowe Z Białej Czekolady Z Masłem Orzechowym, Ciasto Budyniowe Z Białej Czekolady Z Masłem Orzechowym, oraz Fudgy Budyń Czekoladowy.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj 1 szklankę mleka i puddingu czekoladowego przez 2 minuty lub do lekkiego zgęstnienia. Złóż połowę ubitej polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
8 Ciasteczek Owsianych Z Daktylami, Grubo Pokruszonych8 Ciasteczek Owsianych Z Daktylami, Grubo Pokruszonych
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na RynkuSolone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Rozłóż na skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
3
W innej misce ubij pozostałą mieszankę mleka i białej czekolady przez 2 minuty lub do lekkiego zgęstnienia. Złożyć pozostałą bitą polewę; rozłożyć na warstwie budyniu krówki. Wstaw do lodówki na 4 godziny lub do zestalenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Uncje Półsłodkiej Czekolady BAKER'S3 Uncje Półsłodkiej Czekolady BAKER'S
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na RynkuSolone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Udekoruj ogoloną czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych

Polecane wino: (można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym), Napój Alkoholowy, Składnik, Lambrusco, Kategoria Produktów Spożywczych, Cream Sherry, Vin Santo, Sproszkowane Nasiona Lubczyku, Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek, Port, Wino Deserowe, Likier Granatowy Lub Sok żurawinowy, Moscato, Typ Elementu Menu, Czerwone Wino Musujące, Moscato Dasti, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce, Późne Zbiory

Ciasto budyniowe można łączyć z winem, napojem alkoholowym i składnikiem. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Charles de Fere Cuvee Jean-Louis Ice Blanc de Blancs z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Charles de Fere Cuvee Jean-Louis Ice Blanc de Blancs
Charles de Fere Cuvee Jean-Louis Ice Blanc de Blancs
Jasnożółty kolor. Delikatna i elegancka linia bąbelkowa. Wyraziste nuty kandyzowanych owoców, białych kwiatów i nutą cytrusów do nosa. Giętkie i lekkie usta, lekko słodkie, zarówno świeże, jak i owocowe, odsłaniające smaki białej brzoskwini. Cuvee Jean-Louis ICE blanc de blancs przypomina wspaniałe miasto Paryż: tętniące życiem, błyszczące, dekadenckie i idealne o każdej porze dnia i nocy.Polewanie tego wina lodem rozpala jego dynamiczną i owocową osobowość. Ta musująca koalescencja ognia i lodu w szkle nie pozostanie długo tajemnicą.* Etykieta tego wina ostatnio się zmieniła. Klienci mogą otrzymać butelkę opisaną powyżej. Nie można żądać konkretnych etykiet.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn