Fudgy White Chocolate Pudding Pie

Fudgy White Chocolate Pudding Pie
Przepis Fudgy White Chocolate Pudding Pie może zaspokoić Twoje europejskie pragnienie w około 20 minut. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 10g tłuszczu i w sumie 233 kalorii. Za 74 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka mleka beztłuszczowego na zimno, Skórki krakersa Grahama, półsłodkiej czekolady i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co jest raczej złe. Podobne przepisy obejmują Ciasto Budyniowe Z Białej Czekolady Z Masłem Orzechowym, Ciasto Budyniowe Z Białej Czekolady Z Masłem Orzechowym, oraz Fudgy Budyń Czekoladowy.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj 1 szklankę mleka i puddingu czekoladowego przez 2 minuty lub do lekkiego zgęstnienia. Złóż połowę ubitej polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, PrzecedzonyDżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na RynkuSolone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozłóż na skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
3
W innej misce ubij pozostałą mieszankę mleka i białej czekolady przez 2 minuty lub do lekkiego zgęstnienia. Złożyć pozostałą bitą polewę; rozłożyć na warstwie budyniu krówki. Wstaw do lodówki na 4 godziny lub do zestalenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Uncje Półsłodkiej Czekolady BAKER'S3 Uncje Półsłodkiej Czekolady BAKER'S
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na RynkuSolone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Udekoruj ogoloną czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)

Polecane wino: (można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym), Napój Alkoholowy, Składnik, Lambrusco, Kategoria Produktów Spożywczych, Cream Sherry, Vin Santo, Sproszkowane Nasiona Lubczyku, Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek, Port, Wino Deserowe, 3 łyżki Suchej Musztardy,, Moscato, Typ Elementu Menu, Czerwone Wino Musujące, Moscato Dasti, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce, Późne Zbiory

Ciasto budyniowe można łączyć z winem, napojem alkoholowym i składnikiem. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Charles de Fere Cuvee Jean-Louis Ice Blanc de Blancs z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Charles de Fere Cuvee Jean-Louis Ice Blanc de Blancs
Charles de Fere Cuvee Jean-Louis Ice Blanc de Blancs
Jasnożółty kolor. Delikatna i elegancka linia bąbelkowa. Wyraziste nuty kandyzowanych owoców, białych kwiatów i nutą cytrusów do nosa. Giętkie i lekkie usta, lekko słodkie, zarówno świeże, jak i owocowe, odsłaniające smaki białej brzoskwini. Cuvee Jean-Louis ICE blanc de blancs przypomina wspaniałe miasto Paryż: tętniące życiem, błyszczące, dekadenckie i idealne o każdej porze dnia i nocy.Polewanie tego wina lodem rozpala jego dynamiczną i owocową osobowość. Ta musująca koalescencja ognia i lodu w szkle nie pozostanie długo tajemnicą.* Etykieta tego wina ostatnio się zmieniła. Klienci mogą otrzymać butelkę opisaną powyżej. Nie można żądać konkretnych etykiet.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn