Fudgy Pops
Fudgy Pops może być tylko deser szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 211 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać kakao w proszku, słodko-gorzka czekolada, woda i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Fudgy Almond Pops, Krem Czekoladowo-Bananowy, oraz Bezglutenowy Pudding Bananowy Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić czekoladę w średniej szklanej misce do mieszania; odstawić.
Żelatynę posypać 2 łyżkami zimnej wody w małym naczyniu; odstawić.
Połączyć mleko, cukier i kakao w proszku w małym rondlu na średnim ogniu.
Ubijaj stale, aż kakao się rozpuści i mieszanina dojdzie do gotowania na wolnym ogniu.
Zdjąć z ognia i zalać czekoladą.
Odstawić na 2 minuty, następnie delikatnie ubijać, aż cała czekolada się rozpuści.
Ubić ekstrakt z wanilii, ekstrakt z migdałów i mieszankę żelatyny. Porcję mieszaniny równomiernie wśród 4 (4-uncji) form (1/2 szklanki płynu na formę) i umieścić w zamrażarce. Zamrażać przez co najmniej 4 godziny lub przez noc.