Fudgy Peanut Butter Cream Pie
Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka kremowego masła orzechowego, cool whip bita polewa, mleko, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, Healthy Peanut Butter Surprise Cookies (Fudgy Brownie Cookies with a Peanut Butter Center!), oraz Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozprowadzić 1/2 szklanki krówki polewając na dnie skorupy. Zamrażać 10 min.
Beat masło orzechowe i mleko w dużej misce z trzepaczką aż dobrze wymieszane.
Dodać mieszanki suchego budyniu; pokonać 2 min. (Budyń będzie gęsty.) Wymieszać w połowie chłodnego Bata; łyżką do skórki. Przykryć pozostałym chłodnym batem.
Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do firmy.
Skropić pozostałą polewą krówkową tuż przed podaniem.