Fudge Nut Brownies

Fudge Nut Brownies
Need a deser bezmleczny i wegetariański? Fudge Nut Brownies może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 189 kalorii. Ten przepis służy 24. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ekstraktu z wanilii, olej roślinny, jaja i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 34 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Słodkie i słone Brownies: ciemna czekolada Fudge Brownies z Dulce De Leche, One Pan Brownies (Potrójnie Czekoladowe Ciasteczka Krówkowe), oraz Fudge Brownies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce, połączyć pierwsze sześć składników. W innej misce połączyć olej, jajka i wanilię; dodać do suchych składników. Nie przesadzaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Rozłożone w 13-in. x 9-po. patelnia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
W razie potrzeby posypać orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy
4
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn