Frytki z kurczaka babci Tity wymagają mniej więcej 1 godzina od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 231 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.9 za porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę, skórkę z cytryny, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Kurczak Fricassee, Kurczak Fricassee, oraz Kurczak Z Kluseczkami.
Instrukcje
1
Kurczaka doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2
Umieść piersi kurczaka w dużym garnku z bulionem, cebulą, czosnkiem, sosem Worcestershire, skórką z cytryny, kminkiem i oregano. Przykryć, doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu, aż kurczak jest gotowane przez, o 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
Drobno Pokrojona Czerwona Papryka (około 1 średniej Wielkości Papryki)
Srebrne Nonpareile
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Przełożyć kurczaka na talerz, a następnie przecedzić bulion przez sito o drobnych oczkach do innego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Wyjmij kurczaka z kości, odrzucając skórę i ciągnąc mięso na duże, długie kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Umieść garnek bulionu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Dodaj mąkę, ubijając, aby uniknąć grudek. Doprowadzić sos na wolnym ogniu stale mieszając tak, że nie przykleja się lub palić, dopóki nie zgęstnieje lekko, o 10 protokół.