Frozen Peanut Butter Pie
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 259 kalorii, 5G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka kremowe masło orzechowe, ciasto czekoladowe crust, ozdoby: bita śmietana, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, Easy No-Bake Peanut Butter Pie Jars, and a Giveaway, oraz Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubijaj śmietanę ze średnią prędkością mikserem elektrycznym, aż do uzyskania miękkich szczytów.
Połącz serek śmietankowy i następne 3 składniki; ubić do kremowej, zatrzymując się, aby zeskrobać boki miski w razie potrzeby. Złóż bitą śmietanę. Łyżka śmietany ser mieszanka do piecrust. Zamrozić 1 godzinę.
Rozprowadź czekoladowy Ganache na cieście. Zamrażać 2 godziny lub do firmy.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
Dekorować, w razie potrzeby.