Frozen Peanut Butter Pie

Frozen Peanut Butter Pie
Frozen Peanut Butter Pie to bezglutenowe przepis z 45 porcjami. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Idź do sklepu i odebrać masło, wanilia, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 19%. Spróbuj Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, Easy No-Bake Peanut Butter Pie Jars, and a Giveaway, oraz Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj okruchy ciastek i masło; naciśnij na dolnej i górnej stronie 9-calowej płyty pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy CiastekOkruchy Ciastek
MasłoMasło
2
Kolejne 4 składniki ubić w średniej misce z mikserem, aż do dobrze wymieszanego. Wymieszać W 1-1 / 2 szklanki COOL WHIP; łyżka do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Zamrozić 4 godziny lub do twardości.
4
Wyjąć z zamrażarki 30 min. przed podaniem.
5
Odstawić w temperaturze pokojowej, aby lekko zmięknąć. Top z pozostałym Cool WHIP.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 45 m.
Porcje45
Ocena Zdrowia1
Magazyn