Frozen Peanut Butter Pie
Frozen Peanut Butter Pie to bezglutenowe przepis z 45 porcjami. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Idź do sklepu i odebrać masło, wanilia, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 19%. Spróbuj Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, Easy No-Bake Peanut Butter Pie Jars, and a Giveaway, oraz Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj okruchy ciastek i masło; naciśnij na dolnej i górnej stronie 9-calowej płyty pie.
Kolejne 4 składniki ubić w średniej misce z mikserem, aż do dobrze wymieszanego. Wymieszać W 1-1 / 2 szklanki COOL WHIP; łyżka do skorupy.
Zamrozić 4 godziny lub do twardości.
Wyjąć z zamrażarki 30 min. przed podaniem.
Odstawić w temperaturze pokojowej, aby lekko zmięknąć. Top z pozostałym Cool WHIP.