Frosted Muszkatołowe Ciasteczka Chex Mix
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc daj matowe ciasteczka gałki muszkatołowej Chex Mix spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 207 kalorii. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 14. 13 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz brązowy cukier, betty rich & kremowy lukier waniliowy, wanilia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Matowe Kłody Gałki Muszkatołowej, ajerkoniak matowe gałka muszkatołowa cookie dzienniki, oraz Ciasteczka Z Gałką Muszkatołową dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce do mikrofalówki, wymieszać zboża.
W 2-cup microwavable miarki, kuchenka mikrofalowa masło odkryte na wysokiej około 30 sekund lub do stopienia. Wymieszać z brązowym cukrem, wanilią i gałką muszkatołową. Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokiej około 30 sekund lub do gorąca; wymieszać.
Wlać mieszaninę zbóż, mieszając do równomiernego pokrycia. Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokości 2 do 3 minut, mieszając co minutę, aż mieszanina po prostu zaczyna brązowieć.
Rozprowadzić na woskowanym papierze lub folii.
W małej misce do mikrofalówki, ciepła lukier odkryte na wysokiej około 15 do 20 sekund, tylko do stopienia.
Mżawka lukier na mieszaninie zbóż. Przechowywać w lodówce 15 do 20 minut lub do zestawu.