Frosted Coffee
Frosted Coffee to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 265 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Dobrze sprawdza się jako napój. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz dekorację: wiśnie maraschino, zmielony cynamon, kostki lodu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Czekoladowe Muffinki Kawowe + Millstone House Blend Coffee, Muffinki z orzecha kawowego z glazurą kawową (niskowęglowodanowe i bezglutenowe), oraz Coffee date cake i nowa marka kawy / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w pojemniku elektrycznego blendera; przykryj i przetworz aż do wymieszania, zatrzymując się raz, aby zeskrobać boki. Włącz blender na wysoki; stopniowo dodawać lód, mieszając aż do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dekorować, w razie potrzeby.