Frosted Chocolate Malt Cupcakes
Przepis Frosted Chocolate Malt Cupcakes jest gotowy w około 1 godzinę i 20 minut i jest zdecydowanie spektakularny Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 17 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. Udaj się do sklepu i odebrać smak czekolady słodowane mleko w proszku, olej roślinny, cukier granulowany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Czekoladowe babeczki słodowe z polewą czekoladową, Czekoladowe Słodowe Babeczki, oraz Czekoladowe Słodowe Babeczki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. Linia 16 regularnych kubków muffin z papierowymi kubkami do pieczenia. W dużej misce, pokonać wszystkie składniki cupcake z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, skrobanie miski stale. Beat na średniej prędkości 4 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu. Łyżka równomiernie do kubków muffin.
Piec 15 do 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Natychmiast wyjąć z patelni. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W średniej misce wymieszać słodowane mleko w proszku i mleko; odstawić 5 minut.
Dodaj pozostałe składniki lukier; ubić mikserem elektrycznym na średniej prędkości 1 do 2 minut lub do gładkiej.
Rozłóż lukier na babeczkach.