Frittata ziemniaczana z serem Manchego

Frittata ziemniaczana z serem Manchego
Ziemniaczano-Scallion Frittata z serem Manchego może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis na poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 93 kalorie, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 40 i kosztuje 38 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i דל פחמימות,zne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ser manchego, szalotki, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 13%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Frittata ziemniaczana z serem Manchego, Kukurydza, cebula i ziemniaki Frittata, oraz Kolacja: Frittata z kukurydzą, cebulką i ziemniakami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
2
W 12-calowej, nieprzywierającej patelni żaroodpornej, podgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać cebulę i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Dodaj szalotki i ziemniaki i gotować do ogrzania przez, O 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
5
Dodaj pozostałą 1/4 szklanki oliwy z oliwek i zawirować do pokrycia patelni z olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
W misce ubijamy jajka ze śmietaną, solą i papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Wlać jajka na patelni, dodać połowę sera i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż strona frittata zaczyna się ustawiać, o 2 protokół. Za pomocą szpatułki podnieś stronę frittaty z dala od patelni, aby niegotowane jajko przedostało się pod spodem. Gotować na umiarkowanym ogniu, aż strona jest rumiane, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
8
Posypać wierzch pozostałym serem i piec frittata przez około 14 minut, aż ustawi. Włącz brojlery i smażyć frittata przez 1 do 2 minut, aż góra jest lekko rumiane. Przesuń frittata na duży talerz i odstawić na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
9
Pokroić w kliny i podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia1
Magazyn