Frittata z grzybami, Linguine i bazylią
Frittata z grzybami, Linguine i bazylia może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 275 kalorii, 18g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka grzybów cremini, białka, linguine i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Linguine & pesto frittata, Linguine Frittata Z Zielenią, oraz Linguine z kiełbasą i pieczarkami.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać grzyby i por; gotować 6 minut lub aż por będzie miękki, często mieszając.
Mleko i kolejne 5 składników (mleko przez jajka) połączyć w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Dodać mieszaninę porów, makaron i bazylia; wrzucić delikatnie połączyć.
Podgrzać patelnię na średnim i małym ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać mieszankę jajeczną; gotować, aż brzegi zaczną się ustawiać (około 4 minut). Delikatnie podnieś krawędź mieszaniny jaj, przechylając patelnię, aby umożliwić styczność niegotowanej mieszaniny jaj z patelnią. Gotować 5 minut lub aż prawie zestaw.
Posypać równomiernie serem; uchwyt patelni owinąć folią.
Piec 7 minut lub do złotego koloru.