Frittata z boczkiem i szparagami

Frittata z boczkiem i szparagami
Frittata z boczkiem i szparagami może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Jedna porcja zawiera 443 kalorii, 23G białka, oraz 36g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Za $1.98 za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. Udaj się do sklepu i podnieś szparagi, ser cheddar, pomidor i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać jajka, możesz podążać za tym daniem głównym z Czekoladowe Ciasto pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Frittata z boczkiem i szparagami, Szparagi, boczek Kanadyjski i ser Frittata: niskowęglowodanowa, oraz Asparagus Frittata dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Gotuj boczek, aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
2
Odcedź, zachowując 1 łyżkę stołową. W 9-calowym. lub 10 cali. żaroodporna patelnia, ciepło zarezerwowane kapanie na średnim poziomie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj szparagi, cebulę i czosnek; smaż, aż cebula będzie miękka. Pokruszyć boczek i odstawić około jednej trzeciej na polewę. W dużej misce wymieszaj pozostały boczek, jajka, pietruszkę, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Wlej mieszankę jajeczną na patelnię; wymieszać. Na wierzch z plastrami pomidora, serem i pozostałym boczkiem. Przykryj i gotuj na średnim ogniu przez 10-15 minut lub do momentu, gdy jajka prawie się zestalą. Rozgrzej brojlery; umieść patelnię 6 cali. od ognia przez 2 minuty lub do lekkiego zrumienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Podawaj natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn