Frittata z boczkiem i serem
Frittata z bekonem i serem może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 25. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, jajka, cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Boczek Ser Frittata, Szpinak, boczek i ser frittata, oraz Puszyste Boczkowo-Serowe Frittata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. lekko mglić 8-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia sprayem do gotowania. Na dużej patelni na średnim ogniu, gotować boczek, aż chrupiące, 5 do 7 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Wyjąć na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem.
W średniej misce ubić jajka, mleko i 2 łyżki. woda. Wymieszać z fetą, solą i pieprzem, połową boczku i wszystko oprócz 2 łyżek. szalotki.
Wlać mieszaninę do naczynia do pieczenia.
Piec do prawie ustawić w centrum, o 15 protokół.
Wyjąć z piekarnika; posypać cheddarem, boczkiem i szalotkami.
Piec, aż środek jest ustawiony i ser topi się, 5 do 7 minut dłużej.