Frittata szwajcarska
Swiss Chard-and-Bean Frittatan jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 184 kalorie, 16G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka oliwek kalamatan, fasola cannellini fasola, jaja, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Chard Frittata Szwajcarska, Chard Frittata Szwajcarska, oraz Frittata z szynką i Chardą szwajcarską.
Instrukcje
W dużej misce umieścić białka, jajka, sól i czarny pieprz i dobrze wymieszać trzepaczką. Wymieszać w jalapeno, mięta (w razie potrzeby), oliwki, i fasola.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj szwajcarski chard i cebulę; saute 3 minut lub aż szwajcarski chard jest miękka.
Wlać mieszaninę jaj na patelnię; zmniejszyć ogień do średnio-niskiej, i gotować 10 minut lub aż prawie zestaw.
Owiń uchwyt patelni folią. Mieszanina jaj Broil przez 4 minuty lub do złotego koloru.