Frittata gryzie z Chardą, kiełbasą i fetą

Frittata gryzie z Chardą, kiełbasą i fetą
Frittata gryzie z Chardą, kiełbasą, a Fetan jest bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne przepis z 20 porcjami. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka liści pietruszki, jajka, łagodne kiełbaski i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Sprawdza się jako niedrogi posiłek poranny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Szwajcarska Chard I Feta Frittata, Frittata z Chardą Szwajcarską i kiełbasą, oraz Szpinak, suszone pomidory i Feta Frittata Bites dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°. Spray 8 x 8 x 2-inchglass pieczenia naczynia z nonstick spray.Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
GarnekGarnek
2
AddSwiss chard i gotować tylko do zwiędnięcia, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
3
Drenaż. Drobno posiekać chard, a następnie umieścić w ręczniku kuchennym i wycisnąć. Odstaw chard na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
4
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick overmedium-wysokie ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj cebulę na patelnii smażyć do miękkości, 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
6
Addsausage i sauté aż brązowy i gotowane przez, zrywając z widelcem, 5 do 7minutes.
7
Zdjąć z ognia i ostudzić.
8
Ubić jajka, śmietanę, sól i pieprz wdużej misce do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
KremKrem
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Dodać chard i ostudzić mieszaninę, następnie feta; wymieszać, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Ser FetaSer Feta
10
Przenieść mieszaninę do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
11
Piec frittata aż ustaw w centrum, 45 do55 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Przenieść naczynie do pieczenia rackand chłodne frittata 15 do 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
13
Placeplatter na szczycie naczynia z frittata. Za pomocą pieczenia, przytrzymaj naczynie do pieczenia i talerz mocno i odwróć frittatę na talerz;umieść inny talerz na górze frittaty i ponownie przekręć, aby frittata była po prawej stronie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
14
Pokrój frittatę na 20 sztuk. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej.
15
Umieść frittatapieces na obramowanej blasze do pieczenia. Cover andchill. Rozgrzać w piekarniku 163° do ogrzania, około 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
16
Przenieść kawałki frittata na talerz.
17
Udekorować każdy kawałek natką pietruszki; servewarm lub w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia5
Magazyn