Fritoes Camarones z meksykańskim sosem koktajlowym

Fritoes Camarones z meksykańskim sosem koktajlowym może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 325 kalorii. Ten pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 2,66 zł za porcję. Mieszanka krewetek, pieczone chipsy ziemniaczane, mąka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kolacja: koktajl krewetkowy po meksykańsku (Coctel de Camarones), Koktajl z krewetek, ananasów i awokado (Cocktail de Camarones con Piña y Aguacate), oraz KOKTAJL KREWETKOWY (COCTEL DE CAMARONES) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować krewetki, lekko łyżką mąki do suchej miarki; poziom z nożem.
Mąkę umieścić w płytkim naczyniu.
Połączyć maślankę i białko jaja w średniej misce, mieszając trzepaczką.
Umieścić chipsy ziemniaczane w robocie kuchennym; proces aż drobno zmielone.
Umieścić okruchy chipsów w płytkim naczyniu.
Krewetki posypać równomiernie solą i pieprzem. Praca z 1 krewetki na raz, pogłębiać krewetki w mące; zanurzyć w mieszaninie maślanki. Drąż krewetki w okruchach, otrząsając nadmiar.
Umieść krewetki na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Lekko spryskać górę krewetek sprayem do gotowania. Powtórz procedurę z pozostałymi krewetkami, mąką, mieszaniną maślanki i okruchami.
Piec w 400 przez 10 minut lub do końca.
Aby przygotować sos, połączyć ketchup i pozostałe składniki, dobrze mieszając.
SOS podawać z krewetkami.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.