Fritata al Aceto Balsamico Tradizionale (omlet z octem balsamicznym)

Fritatan al Aceto Balsamico Tradizionale (omlet z octem balsamicznym) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 444 kalorie, 16G białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli i pieprzu, bułka tarta, szalotki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Kura Gwinejska z octem: Faraonan al Aceto, Salsiccia di Coniglio al Aceto (Kiełbasa z królika z octem), oraz Ocet Balsamiczny Jagodowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jajka rozbijamy do dużej miski i energicznie ubijamy trzepaczką. Wchodzisz w szalotki, bułka tarta, i ser.
W 8-calowej, żeliwnej patelni, podgrzać oliwę z oliwek na dużym ogniu. Zawirować patelnię, aby pokryć boki olejem i wlać mieszankę jajeczną. Gotować na średnim ogniu, aż Frittata jest ustawiona.
Zdjąć z ognia i pozostawić na kilka minut. Pokroić na 4 kliny, skropić aceto balsamico.
Posypać solą i pieprzem i podawać od razu.