Francuskie tosty z polewą jabłkową
Francuskie tosty z polewą jabłkową trwają 20 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 2 i kosztuje 2,38 USD za porcję. To Śniadanie ma 625 kalorii, 18g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Jeśli masz pod ręką chleb, ekstrakt z wanillanu, syrop klonowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Z łyżką wynik 47%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy obejmują Francuskie tosty z polewą jabłkową, Francuskie tosty z piekarnika z polewą orzechową, oraz Nocne francuskie tosty z polewą z pralinki Pekan.
Instrukcje
Na dużej patelni podsmaż jabłko, brązowy cukier i cynamon w 1 łyżce masła, aż jabłko będzie miękkie.
W płytkiej misce ubij jajko, mleko i wanilię. Zanurz obie strony chleba w mieszance jajecznej.
Na dużej patelni rozpuść pozostałe masło na średnim ogniu. Gotuj chleb z obu stron na złoty kolor.
W razie potrzeby podawać z mieszanką jabłek i syropem klonowym.