Francuskie kanapki Dip mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1122 kalorii, 73g białka, oraz 70 g tłuszczu każdy. Na 4,27 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka wołowiny Oko round roast, bułki, masło i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Francuski Dip Cebulowy # SundaySupper, Francuskie Kanapki Dip & Au Jus, oraz Francuskie Kanapki Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodać cebulę i szczyptę soli; przykryć i gotować, mieszając, aż złoty, o 35 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Dodać szalotki i białka scallion; przykryć i gotować, mieszając, aż zbrązowieje, o 25 więcej minut. Wymieszać zieleninę scallion, a następnie usunąć z ognia i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
4
Posiekać mieszaninę cebuli i przenieść do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodaj śmietanę, majonez, ocet, sos Worcestershire i 1 łyżeczka soli. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
6
Zrobić wołowinę na kanapki: czosnek zmielić, następnie posypać 1 łyżeczką soli i rozgnieść na pastę płaską stroną dużego noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Mięso Mielone
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
7
Przenieść do miski; dodać oliwę z oliwek, sól selera, cayenne i 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Oliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Na całej wołowinie pokroić nożem małe plastry, a następnie palcami wepchnąć pastę czosnkową do szczelin. Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
9
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. doprowadzić wołowinę do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Posypać 2 łyżeczkami soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
11
Umieść na stojaku w patelni do pieczenia; dodaj 1 szklankę bulionu, 3/4 szklanki wody, seler, cebulę i pietruszkę na patelnię. Pieczeń 10 minut, następnie zmniejszyć temperaturę piekarnika do 350 stopni F i pieczenia, aż termometr włożony do środka rejestry wołowiny 115 Stopni F, o 45 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Przenieś do deski do krojenia; pozostaw 20 minut. Odcedzić soki z patelni; zapas.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Smażone Krewetki, Obrane
13
W międzyczasie zrób jus: rozpuść masło w średnim rondlu na średnim ogniu.