Francuski w mgnieniu oka: łosoś en Croûte z rozmarynem i szparagami

Przepis francuski w mgnieniu oka: łosoś en Croûte z rozmarynem i szparagami jest gotowy w około 50 minut i jest zdecydowanie spektakularny pescatarian opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 4,66 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 866 kalorii, 33g białka, oraz 55 g tłuszczu każdy. Mieszanka skórki cytrynowej, crème fraîche, filety z łososia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 87 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Francuski w mgnieniu oka: łosoś z letnimi pomidorami i rozmarynem en Papillote, Francuski w mgnieniu oka: łosoś ze szczawiem i szparagami en Papillote, oraz Łosoś i szparagi "almost En Croute".
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. Przynieś garnek wody do wrzenia i zasol wodę. Wrzuć szparagi do wrzącej wody i gotuj przez 2 minuty.
Szparagi przełożyć do lodowej kąpieli i całkowicie ostudzić. Osuszyć na ręczniku papierowym, a następnie pokroić w cienkie monety na ukosie.
Kawałki szparagów wymieszać z rozmarynem, czosnkiem, Creme fraîche i skórką z cytryny w małej misce.
Rozłóż oba arkusze ciasta francuskiego i połóż je osobno na blacie lub desce do krojenia.
Ułóż po jednym kawałku łososia z jednej strony każdego arkusza ciasta francuskiego. Polej każdy filet z łososia połową mieszanki szparagów. Następnie złóż ciasto na łososia i naciśnij ciasto razem, aby utworzyć pieczęć. Trim granicy ciasta w ponad 1 cal, a następnie zacisnąć krawędź ciasta.
Wytnij 2 lub 3 otwory na parę w górnej części ciasta i umieść dwie paczki na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia.
Piec, aż nadmuchany i złoty, o 35 protokół. Pokrój każdą paczkę na pół i podawaj natychmiast.
Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy
Bordeaux, szampan i Biały burgund to moje najlepsze propozycje dla francuskiego. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Możesz spróbować Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
![Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur]()
Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur
Głęboka rubinowa Szata, intensywne aromaty czarnych jagód, tostów, przypraw i wanilii. Świeże i owocowe w ustach z aksamitnymi taninami i ładnym wykończeniem.Mieszanka: 85% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Malbec, 5% Petit Verdot