Francuski w mgnieniu oka: zupa z soczewicy i kiełbasy

Francuski w mgnieniu oka: zupa z soczewicy i kiełbasy to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.32 za porcję. Jedna porcja zawiera 352 kalorie, 21g białka, oraz 13g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz seler, zielona soczewica, sól koszerna, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Francuski w mgnieniu oka: oliwkowa Francuska Sałatka z soczewicy i jęczmienia, Francuski w mgnieniu oka: Sałatka z soczewicy Dijon z cytryną pieczone krewetki, oraz Francuski w mgnieniu oka: Francuskie pierogi z zupą cebulową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyjąć kiełbasę z osłonki i zwinąć w małe klopsiki.
Podgrzać 1 łyżeczkę oliwy z oliwek w dużym garnku na średnim ogniu.
Dodać kulki kiełbasy i gotować tylko char Na zewnątrz-3 protokół.
Przesuń Pulpety na jedną stronę garnka, a na drugą dodaj warzywa i pozostałą łyżeczkę oliwy z oliwek. Wymieszać i podsmażyć, aż warzywa będą miękkie-kolejne 3 minuty. Doprawić solą i pieprzem.
Dodaj soczewicę, tymianek i bulion warzywny. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie przykryć i zmniejszyć ciepło do niskiej. Dusić, aż soczewica będzie miękka-1 godzinę.
Podawać od razu z wyjątkowo chrupiącym chlebem.