Francuski Dip cebulowy z grzankami Gruyere

Francuski Dip cebulowy z grzankami Gruyere
Przepis Francuski Dip cebulowy z grzankami Gruyere może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Ten przepis służy 8. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 388 kalorii, 10g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Mieszanka sera gruyere, majonezu, liści tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj W pracy: francuska zupa cebulowo-Koprowa z grzankami Gruyere, Zupa z cebuli, pora i jarmużu z grzankami Gruyere, oraz Karmelizowana cebula i zupa Shiitake z grzankami z sera pleśniowego Gruyère dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozgrzać olej na średnim ogniu w dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać cebulę i tymianek i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula są bardzo miękkie i rumiane, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
W międzyczasie wymieszać śmietanę, majonez i sos Worcestershire; doprawić solą i pieprzem. Wchodzisz w mieszaninie cebuli, aż dobrze połączone. Przykryć i schłodzić przez co najmniej 1 godzinę lub do nocy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Mieszaninę można przechowywać w hermetycznym pojemniku do 3 dni.
6
Ułóż chleb w równej warstwie na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
7
Każdy plasterek posypać około 1 łyżką sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
8
Piec, aż chleb jest złoty brąz i chrupiące i ser topi się, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Dip podawać z tostami serowymi i liśćmi endywii.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
EndiveEndive
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Magazyn