Francuska Zupa Cebulowa

Francuska Zupa Cebulowa
Francuska zupa cebulowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 412 kalorii. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ząbka czosnku, woda, chleb i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette, oraz Crockpot francuska zupa cebulowa z serowym tostem francuskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu przykrytym, gotować cebulę i czosnek na maśle na średnim ogniu przez 8-10 minut lub do miękkości i złoty, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj wodę, bulion i sos Worcestershire; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Groszek Goya®Groszek Goya®
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Kadzi gorącą zupę w sześciu miseczkach żaroodpornych. Na wierzchu każdy kawałek francuskiego chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb FrancuskiChleb Francuski
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
4
Każdą kromkę sera pokroić na pół i ułożyć na chlebie. Broil aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
5
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Bordeaux, Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Biały Bordowy

Francuski świetnie komponuje się z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Możesz spróbować Cru Monplaisir Bordeaux Superieur. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.
Cru Monplaisir Bordeaux Superieur
Cru Monplaisir Bordeaux Superieur
Wykonany z polerowanym stylem oferuje klasyczne Bordeaux aromaty śliwek, fig, grafitu, czarnej porzeczki i odrobiny dębu. Cabernet nadaje strukturę i jędrność jedwabistym taninom, kończy się umiarkowanie długo i świeży liściasty. Para z rozmarynem i tymiankiem duszone baranki lub krótkie żeberka hamburgery zwieńczone Gruyere.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn