Fontina Mac z dynią i szałwią
Fontina Mac z squashem i szałwią może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 433 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz fontina, sól, dyni, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Przyprawiona Dynia maślana, Pieczarka z masłem czosnkowym i nachos Fontina z chrupiącą szałwią, Sage Fontina Focaccia, oraz Przegrzebki z kurczaka z szałwią i serem Fontina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 375°. Na pergaminie wyłożonej papierem blachy do pieczenia, kształt parmezanu na 82-calowe rundy.
Piec na złoty kolor, 10 minut; wyjąć z blachy do ostygnięcia. Makaron ugotować w opakowaniu, odstawić na bok. Na średniej patelni na średnim ogniu, stopić 2 łyżeczki masła.Gotować całe liście szałwii, aż chrupiące, 45 sekund.
Przełożyć na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem, zastrzegając masło. W tej samej patelni na średnim ogniu, roztopić pozostałe 2 łyżki masła.
Dodaj mąkę i gotuj, stale ubijając, aż do jasnobrązowego, 1 minutę. Powoli ubijać w mlekui gotować, 5 minut.
Dodać Kabaczek, czosnek, masło i sól. Przykryć; dusić do miękkości, 25 minut. W robocie kuchennym, puree mieszanki squasha. W garnku overmedium-na małym ogniu, rozgrzać puree z squasha, Fontina, szwajcarski, posiekana szałwia i cayenne; ser stiruntil topi się. Wymieszać z makaronem.
Podawać z chipsami Parmezanowymi i liśćmi szałwii.