Fondue z serem i karczochem

Fondue z serem i karczochem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Fondue z sera i karczocha. Ten przepis sprawia, że 28 porcji z 77 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mielonej musztardy, proces amerykański ser Bochenek, sos worcestershire, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Fondue ze szpinakiem i karczochem, Serious Cheese: Super Bowl beer and Cheese Fondue, oraz Fondue Serowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 3-quart, wymieszać amerykański ser, mleko, sos Worcestershire, mąkę i musztardę. Gotować na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając, aż ser się rozpuści. Wymieszać z serem Cheddar do rozpuszczenia. Wymieszać karczochy serca i paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Karczochy SercaKarczochy Serca
Amerykański SerAmerykański Ser
SerSer
PaprykaPapryka
MusztardaMusztarda
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Przenieść mieszaninę serową do garnka do fondue. Utrzymuj ciepło nad niskim płomieniem. Aby podać, zanurz kostki chleba w fondue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
SerSer
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje28
Ocena Zdrowia0
Magazyn