Cheddar Fondue może być dokładnie tym przystawką, której szukasz. Ten przepis pozwala na przygotowanie 20 porcji, każda zawiera 84 kalorie , 3 g białka i 7 g tłuszczu . Za 18 centów za porcję przepis ten pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 10 osób przygotowało ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i kup różyczki brokułów, ser cheddar, mleko i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 15 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 0% , to danie jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Wypróbuj Herb and Cheddar Cordon Bleu , Spicy Salad with Kidney Beans, Cheddar, and Nuts i Apple Cheddar Palmiers , aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
1
W małym rondelku rozpuść masło; wmieszaj mąkę, sól, jeśli chcesz, musztardę, pieprz i sos Worcestershire, aż do uzyskania gładkiej konsystencji. Stopniowo dodawaj mleko. Doprowadź do wrzenia; gotuj i mieszaj przez 2 minuty lub do zgęstnienia. Zmniejsz ogień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj ser; gotuj i mieszaj, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
3
Przełożyć do garnka do fondue lub wolnowaru o pojemności 1-1/2 qt; trzymać w cieple.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
Słonina Wieprzowa
4
Podawać z chlebem, szynką, kiełbasą i/lub brokułami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą