Fondue z serem cheddar

Fondue z serem cheddar
Cheddar Fondue może być dokładnie tym przystawką, której szukasz. Ten przepis pozwala na przygotowanie 20 porcji, każda zawiera 84 kalorie , 3 g białka i 7 g tłuszczu . Za 18 centów za porcję przepis ten pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 10 osób przygotowało ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i kup różyczki brokułów, ser cheddar, mleko i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 15 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 0% , to danie jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Wypróbuj Herb and Cheddar Cordon Bleu , Spicy Salad with Kidney Beans, Cheddar, and Nuts i Apple Cheddar Palmiers , aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
W małym rondelku rozpuść masło; wmieszaj mąkę, sól, jeśli chcesz, musztardę, pieprz i sos Worcestershire, aż do uzyskania gładkiej konsystencji. Stopniowo dodawaj mleko. Doprowadź do wrzenia; gotuj i mieszaj przez 2 minuty lub do zgęstnienia. Zmniejsz ogień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodaj ser; gotuj i mieszaj, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
3
Przełożyć do garnka do fondue lub wolnowaru o pojemności 1-1/2 qt; trzymać w cieple.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Podawać z chlebem, szynką, kiełbasą i/lub brokułami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn