Fondue Z Białego Wina

Fondue Z Białego Wina
Fondue z białego wina wymaga około 20 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 315 kalorii, 21g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Sprawdza się jako raczej tani napój. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, wino, ser szwajcarski i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fondue Do Wina Porto, Ravioli Z Dyni W Fondue Z Parmezanem Z Redukcją Czerwonego Wina, oraz Fondue z białej czekolady dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić ser i mąkę razem. Potrzyj garnek do fondue lub rondel z pokrojonym czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodaj bulion i wino.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Podgrzać na średnim ogniu, aż będzie gorąco, ale nie bulgotać.
4
Dodaj sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
5
Dodać masę serową i mieszać, aż ser się rozpuści. Doprawić gałką muszkatołową. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
6
Podawać z kostkami chleba do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
7
* Używaj wyłącznie naturalnego, dojrzałego sera szwajcarskiego, takiego jak Emmentaler, Natural Gruyere lub Raclette.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
GruyereGruyere
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn