Fondue Serowe

Fondue Serowe
Ten przepis służy 4. Jeśli 1,79 zł za porcję spada twój budżet, Fondue serowe może być spektakularne bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 358 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka worka ser szwajcarski, wino, mielona gałka muszkatołowa i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Serious Cheese: Super Bowl beer and Cheese Fondue, Fondue Serowe, oraz Fondue Serowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przetrzyj ząbek czosnku (jeśli używasz) wokół wnętrza garnka do fondue lub rondla nonaluminum, a następnie wyrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
GarnekGarnek
2
Dodać wino i podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć płomień (lub stovetop) do niskiego i dodać sos Alfredo, ser szwajcarski, i gałka muszkatołowa. Cały czas mieszaj, aż ser się rozpuści i będzie bardzo gorący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos AlfredoSos Alfredo
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
SerSer
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiecPiec
3
Dodaj kirsch lub brandy (jeśli używasz).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
KirschKirsch
4
Podawać z kostkami chleba, pokrojonymi w plasterki gruszkami i pokrojonymi w plasterki jabłkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
ChlebChleb
GruszkaGruszka
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn