Jeśli 87 centów za porcję spada twój budżet, Fondue krabowe może być niesamowite pescatarian przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 28. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz wino, mięso krabowe, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Fondue Krabowe, Fondue Z Serem Krabowym, oraz Pieczona Tilapia z sosem Fondue i Krabem.
Instrukcje
1
W rondlu 2-ćwiartkowym lub naczyniu do przetarcia podgrzewaj wszystkie składniki z wyjątkiem mięsa krabowego i chleba na średnim ogniu, stale mieszając, aż ser się rozpuści. Wymieszać z krabem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crabmeat
Ser
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Wlać do garnka do fondue lub chafing dish, aby utrzymać ciepło; dip utrzyma się przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Kostki chleba z widelcami do fondue; zanurzyć w fondue. (Jeśli fondue stanie się zbyt gęste, wymieszaj niewielką ilość wytrawnego białego wina lub mleka.)
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Hanna Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.