Fondue Gouda, Pancetta i cebula z precelkami
Gouda, Pancettan i Fondue cebulowe z precle może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 62 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 40 i kosztuje 45 centów za porcję. Jeśli masz riesling, grube pancetta, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 11%. Spróbuj Fondue Gouda, Pancettan i cebula z precelkami, Fondue Gouda, oraz Przepis na precle Beer ' n ' Gouda dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na średniej patelni, gotować posiekaną pancetta na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż będzie ostry, o 8 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś pancettę na talerz.
Wylać wszystko, ale 1 łyżka tłuszczu na patelni.
Dodać pokrojoną cebulę, przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmięknie, o 5 protokół.
Dodaj 2 łyżki wody na patelni i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula jest lekko rumiane, o 5 minut dłużej. Mieszamy z kminkiem i doprawiamy cebulę solą i pieprzem.
W misce wrzucić ser z mąką. W średnim rondlu, doprowadzić wino na wolnym ogniu na umiarkowanym ogniu.
Dodać ser w garści i stale mieszać, aż każda partia jest całkowicie stopiony przed dodaniem więcej. Gotować, energicznie mieszając, aż do kremowego, o 2 minuty dłużej. Pancettę wymieszać z połową cebuli i obficie doprawić pieprzem. Pozostałą cebulę ułożyć na wierzchu fondue i podawać z ciepłymi precelkami, kostkami chleba żytniego, korniszonami i marynowanymi warzywami.