Fondue Cheddar

Fondue Cheddar
Cheddar Fondue może być tylko przystawką, której szukasz. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 166 kalorii, 7G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, musztardę, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Fondue Cheddar, Fondue Cheddar, oraz Havarti-Fondue Cheddar.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Ubić mąkę, sól, pieprz, musztardę, sos Worcestershire, aż będzie gładka; stopniowo dodawać mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
MusztardaMusztarda
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Doprowadzić do wrzenia; gotować 2 minuty lub aż zgęstnieje, często mieszając. Zmniejszyć ogień; dodać ser, mieszając aż do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
4
Przenieść do garnka do fondue lub powolnej kuchenki, aby się ogrzać. Zanurz się i ciesz się!
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
GarnekGarnek
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn