Focaccia pomidorowo-grzybowa
Przepis pomidor i grzyby Focaccian jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest świetnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 16 i kosztuje 25 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 44 kalorie. Jeśli masz oliwę z oliwek, pomidory w puszkach, liście bazylii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 33%. Spróbuj Focaccia pomidorowo-grzybowa, Foccacia ' Bout It: pomidor i grzyby Focaccia Bites, oraz Pomidorowa Focaccia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. W 8-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać grzyby; gotować od 3 do 4 minut, często mieszając, aż do miękkości.
W razie potrzeby odcedzić.
Na nieprzetworzonym arkuszu ciasteczek umieść chleb.
Posypać 3/4 szklanki sera na chleb. Top z pieczarkami i pomidorami.
Posypać pozostałą 1/4 szklanki sera.
Piec 15 do 20 minut lub aż ser topi się i chleb jest gorący.