Flądra, krem z czerwonej papryki i risotto ze szparagami
Flądra, krem z czerwonej papryki i risotto ze szparagami wymaga ok. 35 minut od początku do końca. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 4,23 zł za porcję. To danie główne ma 328 kalorii, 33g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz bazylia, pieczona papryka, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 80%. Podobne przepisy to A-Maize-Ing Grace: Risotto z czerwoną papryką, kukurydzą i boczkiem, Ciepłe szparagi i boczek tosty z czerwoną papryką-szalotka Vinaigrette, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wlać olej do naczynia do pieczenia 13 na 9 cali. Ułóż ryby na oleju, składając końce pod środkiem, aby utworzyć małe kieszenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Rybę posypać solą i pieprzem. Piecz przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Dodaj szparagi do naczynia i piecz przez 5 do 7 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
5
Wyjmij z piekarnika i utrzymuj rybę w cieple.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Usuń szparagi i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
7
Przygotować risotto zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu i dodać szparagi. W międzyczasie, puree pieczone papryki i sos alfredo w blenderze; przenieść do małego rondla i niech gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Alfredo
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Podawać rybę z sosem i risotto ze szparagami.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.