Flądra Francese z prażonymi migdałami, cytryną i kaparami
Flądra Francese z prażonymi migdałami, cytryną i kaparami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 486 kalorii, 31g białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Na 4,36 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 3 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka jaj, ciężka śmietana, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, pescatariańskie i דל פחמימות,zne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest niesamowite. Spróbuj Linguine Z Prażonymi Migdałami, Pietruszką I Cytryną, Prażone migdały z rozmarynem, tymiankiem i cytryną, oraz Fasolka szparagowa z prażonymi migdałami i cytryną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Toast migdały na umiarkowanym ogniu i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
2
Rozgrzej dużą patelnię nonstick na średnim lub średnim ogniu. Doprawić rybę solą i pieprzem. Jajka ubić śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia na patelni, 2 obroty patelni, a następnie dodaj 2 łyżki masła, pokrojone na małe kawałki. Zanurzyć rybę w jajkach i gotować z obu stron, aż tylko złoty, 5 do 6 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jukon
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Różne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Przenieść ryby na talerz i przykryć luźnym namiotem foliowym, aby zatrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
5
Dodać wino do patelni i zmniejszyć o połowę, 1 minutę, a następnie dodać 1 łyżkę masła i garść pietruszki do patelni. Wymieszaj sok z cytryny, skórkę i kapary. Wyłącz ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Polać rybę sosem i polać pokrojonymi migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały W Plasterkach
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
Powrót patelni do ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodaj pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, 2 kolejne zwoje patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jukon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Dodaj posiekany czosnek i pozwól mu mówić, dochodząc do skwierczenia. Zwiędnąć w szpinaku, obracając się płaszcz w oliwie z oliwek z pierwszego tłoczenia i doprawić solą, pieprzem i gałką muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jukon
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Czosnek Goya®
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.