Florentyna z kurczakiem i grzybami
Florentyna z kurczakiem i grzybami wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 486 kalorii, 38g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać szpinak, cebula, czosnek w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Makaron Florencki Z Grzybami, Vegan Mushroom Florentine, oraz Makaron Florencki Z Grzybami.
Instrukcje
Doprowadzić 1 bulion szklanki do wrzenia w dużej patelni nonstick.
Dodaj grzyby, cebulę i szpinak; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Połącz pozostały bulion, 1 szklanka mleka, czosnek w proszku i sól w średnim rondlu; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu.
Połączyć pozostałe mleko i skrobię kukurydzianą w małej misce.
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej i mozzarella do mieszaniny bulionu; gotować 2 protokół lub aż gruby.
Ułóż makaron na dnie 3-ćwiartkowej zapiekanki pokrytej sprayem do gotowania; wierzch z mieszaniną szpinaku i kurczaka. Łyżka mieszanki bulionu na kurczaka, i posypać cheddar.
Piec w 350 przez 30 minut lub aż ser topi się i zaczyna brązowieć.