Flatbread z boczkiem i Pesto Scallion

Flatbread z boczkiem i Pesto Scallion
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 548 kalorii, 13g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ciasta na pizzę, kapary, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 39 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Klon pieczone warzywa i chrupiący bekon Flatbread dla Fabulous Flatbread Challenge, Słodko-pikantny Azjatycki sos do maczania z sezamem-Scallion Flatbread i krewetkami, oraz Podeszwa Z Pesto Imbir I Scallion dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni. Gotować boczek na dużej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
2
Przełożyć na ręczniki papierowe, aby osuszyć; utrzymywać ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Dodaj plasterki cebuli do kapieli na patelni; posypać cukrem i doprawić solą i pieprzem. Gotować, aż jasnobrązowy i miękkie, 5 do 7 protokół. Smak przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
1/4 Funta Boczniaków Pokrojonych W Plasterki1/4 Funta Boczniaków Pokrojonych W Plasterki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany
4
Połącz szalotki, kapary i pietruszka w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Np. Palec Maślany, Grubo PosiekanyNp. Palec Maślany, Grubo Posiekany
5
Dodać sól i pieprz do smaku i połowę skórki cytryny; pulse delikatnie posiekać i zmiksować. Włącz procesor i dodaj oliwę przez górę stałym strumieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
6
Przenieść pesto scallion do miski; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
7
W małej misce ubić creme fraiche i pozostałą skórkę cytrynową na gładką masę. Doprawić solą i pieprzem; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
Creme FraicheCreme Fraiche
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
8
Rozwałkuj ciasto na pizzę w prostokąt o wymiarach 8 na 14 cali na lekko posypanej mąką powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Za PergaminOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Za Pergamin
Do 8 śliwekDo 8 śliwek
9
Rozwałkuj ciasto wokół wałka do ciasta i rozwiń je na blasze wyłożonej pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone
Do 8 śliwekDo 8 śliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Chocodrops)(takie Jak Chocodrops)
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
10
Umieść na środku piekarnika i piec przez 10 do 12 minut, lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
11
Rozłóż mieszaninę creme fraeche na skórce. Kropka z cebulą i kilkoma kapiącymi z patelni boczkami; posypać boczkiem. Pokroić na kawałki i skropić pesto scallion.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany
12
Zdjęcia John Kendrick
TrudnośćTwardy
Gotowe W39 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn